vineri, 27 august 2010

The Prisoner

Remake al serialului cu acelasi nume din anii '60, "Prizonierul" pastreaza intriga originala. Un barbat se trezeste intr-un sat ciuda fara a-si aminti felul in care a ajuns acolo. Explorand imprejurimile, descopera ca oamenii din jurul sau sunt indentificati prin numele in loc de nume, nu isi amintesc nimic despre vreo existenta anterioara si se afla sub supraveghere constanta. Fara a sti in cine poate avea incredere, "Sase" simte pornirea de a descoperi adevarul din spatele Satului, motivul prezentei sale acolo si - cel mai important - cum ar putea evada.





The Prisoner CD 1

The Prisoner CD 2

The Prisoner CD 3

The Prisoner CD 4

The Prisoner CD 5

The Prisoner CD 6

luni, 16 august 2010

SERIA SHERLOCK HOLMES





Murder at the Baskervilles

Woman In Green

Speckled Band

Sleeping Cardinal

Sign Of Four

Sherlock Holmes and the Secret Weapon

A Study In Scarlet

Terror by Night

Seria - John Wayne





Paradise Canyon

Angel and the Badman

Desert Trail

McLintock

West of the Divide

Jet Pilot

Randy Rides Alone

Lawless Frontier

Seria - Alfred Hitchcock





39 Steps

Secret Agent

Lady Vanishes

Phantom Fiend

Man Who Knew Too Much

luni, 9 august 2010

ALIAS


Sydney Bristow (Jennifer Garner) este ziua studentă, iar noaptea agent CIA. Şi nu un agent obişnuit, ci unul care lucrează pentru SD-6, o divizie secretă a agenţiei. Sau cel puţin aşa crede ea. 
Sydney era o fiinţă timidă şi singuratică care în momentul în care i s-a oferit posibilitatea să lucreze într-un proiect de anvergură nu a putut să refuze.
De când a început să lucreze pentru SD-6, viaţa ei s-a schimbat: are un prieten, Danny, care tocmai a cerut-o în căsătorie şi o prietenă bună, Francie (Merrin Dungey), care se bucură pentru ea din toată inima. În schimb Will, amicul lui Sydney, este foarte nefericit pentru că în spatele prieteniei ce-i leagă se află o dragoste nemărturisită pentru aceasta.
Colegii ei de muncă, Dixon (Carl Lumbly) şi Sloane (Ron Rifkin), o sfătuiesc pe Sydney să nu-i dezvăluie nimănui secretul vieţii ei duble. După ce încalcă această regulă, viaţa lui
Sydney va fi dată peste cap. Danny este ucis, iar ea trebuie să se lupte pentru propria ei viaţă. Sydney află că şi tatăl ei, despre care nu mai ştia nimic de multă vreme, face parte din aceeaşi organizaţie care, departe de a face parte din CIA, se află de partea cealaltă a baricadei. Sydney reuşeşte să intre în contact cu adevăraţi agenţi CIA şi devine astfel un dublu agent a cărui viaţă atârnă în orice moment de un fir de păr.

EPISOADE:


Alias - 1x01 Truth Be Told

Alias - 1x02 - So It Begins

Alias 103

Alias - 1x04 - A Broken Heart

Alias - 1x05 - Doppelganger

Alias - 1x06 - Reckoning

Alias - 1x07 - Color-Blind

Alias 1x08 - Time Will Tell

Alias 109

Alias 109

Alias 110

Alias 113

Alias114

Alias115

Alias116

Alias117

Alias118

Alias119

Alias ,121

Alias122

Alias301

Alias 302

Alias303

Alias 304

Alias305